Kirjeldus
Täidetav gaasipõleti on koka hea sõber paljudes ülesannetes. Põletit saab kasutada mitmete magustoitude, näiteks crème brûlée või tarte tatini, viimistlemiseks. Lisaks suhkru karamelliseerimisele saab seda kasutada ka besee pruunistamiseks, Jaapani kalaroogadele või ahjus küpsetatud liharoogadele värvi lisamiseks. Põleti töötab tavalise butaangaasiga, mida kasutatakse ka sigarettide süütamiseks ja mis on saadaval kaubamajade, kioskite ja bensiinijaamade tubakatoodete osakondadest. Põleti täidetakse, hoides nii täitepudelit kui ka põletit tagurpidi ja surudes klapid tihedalt kokku. Kui ventiilide vahelt pritsib gaasi, on põleti täis. Põletil on pieso-päästikuga süütaja, reguleeritav leegi suurus ja leegipehmendaja. See võib ulatuda temperatuurini 1300 kraadi Celsiuse järgi. Põlemisaeg ühe täitmisega on u. 60–70 minutit.
- Märkus. Põleti müüakse tühjana ja ilma gaasita.
- Hoida lastele kättesaamatus kohas.
- Puhastada ainult pühkides, mitte veega pesta.






