Kirjeldus
Legendaarne Aerolatte presskann ühendab endas roostevabast terasest korpuse ja karastatud klaasist kannu, mida saab pesta isegi nõudepesumasinas. Mahutavus 350ml/3 tassi, kannu küljel on ka mugav skaala, kust näete, kui palju vett tassi kohta lisada.
Enne kohvi valmistamist segage kannus väike kogus kuuma vett ja valage see välja. See hoiab ära termilise šoki ja klaas püsib paremini terve.
Pane jahvatatud kohv (veidi jämedam jahvatus kui filterkohvil) kohvikannu põhja ja vala peale kuuma vett, mille temperatuur on veidi alla keemistemperatuuri (umbes 92–96 kraadi). Sega kohvi-vee segu ja lase umbes 4 minutit seista. Pärast seda surutakse kohvipuru sõela abil põhja.
Kohvikannuga saad hõlpsalt head kohvi valmistada. Tänu valmistusmeetodile ei jää kohvimaitsed filterpaberile, vaid saad kohvist rohkem häid maitseid.















