Kirjeldus
Legendaarne Aerolatte press ühendab endas roostevabast terasest korpuse ja karastatud klaasist kannu, mis on isegi nõudepesumasinas pestavad. Mahutavus 600ml/5 tassi, kannu küljel on ka mugav skaala, kust näete, kui palju vett tassi kohta lisada tuleb.
Enne kohvi valmistamist segage potis väike kogus kuuma vett ja valage see välja. See hoiab ära termilise šoki ja klaas püsib paremini terve.
Pane jahvatatud kohv (veidi jämedam jahvatus kui filterkohvil) kohvikannu põhja ja vala peale kuuma vett, mis on veidi alla keemistemperatuuri (umbes 92–96 kraadi). Sega kohvi-vee segu läbi ja lase umbes 4 minutit seista. Pärast seda surutakse kohvipuru sõela abil põhja.
Kohvipressiga saab hõlpsalt head kohvi valmistada. Tänu pruulimismeetodile ei jää kohvi aroomid filterpaberisse, vaid saate kohvist rohkem häid maitseid kätte.