Kirjeldus
Minimalistlikud KAI Wasabi Black noad pakuvad Jaapani stiilis mugavat ja täpset noakogemust. Santoku on traditsiooniline Jaapani mitmeotstarbeline nuga, mis sobib liha, kala ja köögiviljade lõikamiseks.
Wasabi mustad noad pakuvad teie köögile järeleandmatut 58±1 HRC kõvadust, viimistletud Jaapani kitsa teritusnurgaga. Kõik Wasabi Black noa käepidemed on valmistatud bambuspulbrist ja polüpropüleenist, muutes need õmblusteta ja väga hügieeniliseks.
Omadused:
- D-kujuline käepide, mis on mõeldud paremakäeliseks kasutamiseks
- Käepideme materjal on valmistatud bambuspulbrist ja polüpropüleenist, õmblusteta struktuur, suurepärane haare ja niiskuskindlus
- Käepideme pikkus: 12,6 cm
- Tera pikkus: 16,5 cm
- Tera struktuur: poleeritud roostevaba teras
- Tera kõvadus: 58±1 HRC
- Teritusnurk: 10-15° – oluliselt teravam kui Euroopa nugadel
Jaapani kööginoad on valmistatud väga kõvast ja õhukesest metallist. Seetõttu ei tohiks neid haamriga taguda ega väänata kõvade materjalide, näiteks külmutatud või kondise liha, kookospähkli, konservikaante jms sisse. Ohtlikuks on terasest lahti tulevad betoonitükid. Kvaliteetseid kööginoasid ei tohiks kunagi nõudepesumasinas pesta, vaid pigem loputada ja kuivatada kohe pärast kasutamist. Säilitamiseks sobivad kõik lahendused, kus noaterad ei puutu kokku teiste metallesemetega.