Kirjeldus
Klassikaline kolme tassi presskann, mis võimaldab teil valmistada head kohvi ilma tarbetute tehniliste nippideta. Kannul on klaasist tassiosa, metallraam ja silmatorkav kroomviimistlus. Mahutavus 350 ml / 3 tassi.
Pane jahvatatud kohv (veidi jämedam jahvatus kui filterjahvatus) presskannu põhja ja vala peale kuuma vett, mis on veidi alla keemistemperatuuri (umbes 92–96 kraadi). Sega kohvi-vee segu ja lase umbes 4 minutit seista. Pärast seda surutakse kohvipuru sõela abil põhja.
Presskannuga saate hõlpsalt head kohvi valmistada. Tänu valmistusmeetodile ei jää kohvi maitsed filterpaberile, vaid saate oma kohvist rohkem häid maitseid. Klaasist osa on nõudepesumasinas pestav, kuid me ei soovita filtrit nõudepesumasinas puhastada võimalike pesuvahendi jääkide tõttu.
Enne kohvi valmistamist keerutage potti väike kogus kuuma vett ja valage see välja. See aitab vältida termilist šokki ja hoiab klaasi paremini tervena.