Kirjeldus
Topeltseinaga termosespressokann hoiab kohvi kauem kuumana ja takistab selle jahtumist keetmise ajal. Täielikult roostevabast terasest korpus ja metallist filtriosad. Kogumaht 800 ml / kasutatav maht umbes 700 ml / 6 tassi.
Pane jahvatatud kohv (veidi jämedam jahvatus kui filterkohvil) kohvikannu põhja ja vala peale kuuma vett, mille temperatuur on veidi alla keemistemperatuuri (umbes 92–96 kraadi). Sega kohvi-vee segu läbi ja lase 2-5 minutit seista, olenevalt kohvi kvaliteedist. Pärast seda surutakse puru sõela abil õrnalt põhja. Termoskannu maksimaalseks ärakasutamiseks tasub seda enne kohvi valmistamist eelsoojendada, täites selle paar minutit võimalikult kuume veega.
Rõhupliidiga saab hõlpsalt head kohvi valmistada. Tänu valmistusmeetodile ei jää kohvimaitsed filterpaberile, vaid saate oma kohvist rohkem häid maitseid. Terasest osa on nõudepesumasinas pestav, kuid me ei soovita filtrit nõudepesumasinas pesta võimalike pesuvahendi jääkide tõttu.