Kirjeldus
Mitmekülgne köögiabiline segab, püreestab, riivib, viilutab, hakib, vahustab ja püreestab
OBH Nordica Double Force Pro Manual on võimas multifunktsionaalne masin, millel on blender ja mitu standardset lisatarvikut, mis muudavad toiduvalmistamise palju lihtsamaks. Sa säästad end kogu lõikamise, hakkimise ja riivimise vaevast – köögikombain teeb need tööd sinu eest ära ja palju muudki.
Võimsegisti
Võimsegistiga saad valmistada tervislikke köögivilja- ja puuviljajooke, värskeid smuutisid, maitsvaid piimakokteile ja maitsvaid jooke. See segab ka beebitoitu, püreesuppe, pestot ja kastmeid hetkega. Mahukas kaheliitrine kann, mille kasutatav maht on 1,5 l, mahutab korraga suuremaid koguseid koostisosi, mida saab vaevata segada.
Multifunktsionaalne masin
- Kaks pööratavat viilutamis- ja riivimisketast, peeneks või jämedaks: näiteks viilutamiseks ja riivimiseks. köögiviljad, kurgid ja porgandid. Plaadid on valmistatud roostevabast terasest.
- Vispeldamisplaat: vahustab koort, mune, munavalgeid ja võid hetkega.
- Plasttera: valmistab ette nt. koogi- ja pärmitainast.
- Powelixi hakkimislaba: ideaalne nt. sibula, ürtide, vürtside ja liha hakkimiseks ja peenestamiseks. Lõiketera on valmistatud roostevabast terasest ja kaetud titaankattega, mis muudab tera väga vastupidavaks. Tera valmistamisel kasutatav Powelix Life tehnoloogia muudab selle kiiremaks, tuginedes terade kõvadusele ja teravusele, nende spiraalsele pöörlemisele ning optimaalsele lõikenurgale. Powerlixi tera tagab ka ühtlase hakkimistulemuse.
- Võimsushakkija:Võimsushakkija sobib eriti hästi väikeste koguste ja kuivade koostisosade, näiteks ürtide, kuivatatud vürtside, sibula, küüslaugu, juustu, pähklite ja šokolaadi hakkimiseks.
Kiirus või pöördemoment olenevalt otstarbest
OBH Nordica Double Force Pro Manual erineb teistest köögikombainidest selle poolest, et selle mootoriosal on kaks erinevat jõuülekande väljundit, st kohad, kuhu kinnitatakse standardtarvikud. See funktsioon suurendab märkimisväärselt nii pöörlemisjõudu kui ka kiirust. Selle praktiline kasu tuleb esile siis, kui seadmega töödeldakse erinevaid toiduaineid, mis nõuab ka teistsugust liikumist ja jõudu kui standardvarustus. Näiteks smuuti valmistamisel peab blenderi tera pöörlema suurel kiirusel, et koostisained korralikult läbi segada ja kiiresti sametine tulemus saavutada. Seega vajate blenderi kasutamisel suuremat kiirust, kuid mootorilt vähem võimsust. Köögikombaini kauss seevastu kinnitatakse mootoriosa külge punktis, kus kiiruse asemel saavutatakse näiteks pärmitaina sõtkumiseks vajalik pöördemoment, andes seeläbi taignale hea elastsuse. Mõlemad mootori väljundid on tähistatud erineva värviga. Vastavalt sellele on igal standardsel lisatarvikul värviline märgistus, mis näitab, millisele kohale mootoriüksusel see on kinnitatud – lihtne!
Osade hoiustamine
Multifunktsionaalsel masinal on praktiline hoiuruum, kus on hea nii kettaid kui ka terasid ohutult hoida. Seal püsivad nad ka hästi organiseerituna ja turvaliselt.
Tehnilised andmed:
- Võimsus: 1000 W
- Blenderi maht: kogumaht 2 L, kasutatav maht 1,5 L
- Köögikombaini maht: kogumaht 3 L, kasutatav maht 1,5 L
- Mootoriüksuses on kaks erinevat jõuülekande väljundit: rohkem pöördemomenti või kiirust erinevate rakenduste jaoks
- Mehaaniline juhtpaneel: kaks kiiruse seadistust ja pulseerimisfunktsioon
- Standardtarvikud: blenderi kauss, köögikombaini kauss, 2 viilutamis- ja riivimisketast, vahustamisketas, Powelixi hakkimistera, plasttera taigna ettevalmistamiseks, ketaslõikur ja spaatel
- Kõiki eemaldatavaid osi saab pesta nõudepesumasinas
- Mõõtmed (S x L x K): 27,5 x 23 x 40 cm
- Kaal: 5,9 kg
- Juhtme pikkus: 93 cm
Kasutage oma multifunktsionaalset masinat toidujäätmete vähendamiseks
Saate oma toidujäätmeid vähendada, olles loominguline ja proovides uusi asju. Kas teie külmkapis on närtsinud köögivilju? Neid saab ohutult kasutada toiduvalmistamisel ja küpsetamisel. Kasuta ära need, mis on pealt pudruks muutunud, ja valmista neist lihtne ja maitsev igapäevane roog, näiteks feta- ja köögiviljakotletid. Köögikombaini riivimisketta abil saab sinna riivida peaaegu kõiki köögivilju, sealhulgas: kartuleid, porgandeid, pastinaake, naerisi – mida iganes köögiviljasahtli põhjast leiab. Sega lihtsalt kõik riivitud koostisosad kokku ja lisa need köögiviljakotlettide taignale. Samuti võid kergelt hallikad porgandid esmalt köögikombaini riivikettaga riivida ja seejärel riivitud porgandeid porgandikoogi või saiataigna jaoks kasutada, mida saad sama seadmega samuti hõlpsalt valmistada. Külmkapis seisma jäänud marjadest või puuviljadest ja jogurtist, mis köögikombainis riknema hakkavad, saab hõlpsalt valmistada värskendava sorbee.
Valmista blenderis näiteks pruunistatud banaanist piimakokteil või smuuti. Mida küpsem on banaan, seda maitsvam on jook. Eelmise aasta toidujäätmete teemaga sobivalt sobivad külmutatud marjad suurepäraselt banaanidega. Puuviljakorvist võib leida ka teisi üleküpsenud ja tumedamaks tõmbunud puuvilju, näiteks avokaadosid, nektariine ja pirne. Neid pole vaja otse biojäätmete prügikasti visata, sest neist saab tervisliku, värske ja maheda maitsega smuuti. Seega ei pea te oma komposti täitma puuviljakorvist leitud tumedaks tõmbunud puuviljatükkidega, sest saate neid blenderis kasutada.
Kas avastate end korduvalt värskeid ürte orgaaniliste jäätmete hulka viskamas? Värsked ürdid on suurepärane viis toidu maitsestamiseks, kuid miinuseks on see, et need närbuvad suhteliselt kiiresti. Närtsinud ürte ei tohiks ära visata, vaid neid toiduvalmistamisel kasutada. Ürte, õli ja vürtse saab blenderis kiiresti segada, et luua kaste, mida saab kasutada roogade maitsestamiseks või erinevate lihade ja köögiviljade marineerimiseks.
Samuti võite püreestada hakitud salateid, köögivilju ja juurvilju roheliseks smuutiks või püreesupiks. Väga tihti jõuavad toiduvalmistamisele ainult koostisosade parimad osad, aga blenderis saab ära kasutada kogu köögivilja, näiteks koort ning otsa- ja servatükke. Näiteks puuviljakoored sisaldavad palju vitamiine ja antioksüdante, mis on toiduvalmistamisel kasulikud.
Kuivatatud leiba saab ka blenderis kasutamiseks taaselustada. Lisa smuutisse kuivatatud leiba ja tee sellest riivsaia või täitev suupiste.