Kirjeldus
Santoku on Jaapani stiilis Laia teraga kokanuga, kus lõikeserv on kergelt kaardus, samas kui teraots on järsult allapoole kaardus. Ovaalsed soonelised küljed muudavad lõikamise lihtsamaks ja spoonid tulevad kergesti puidusüügast lahti, kuna toiduga otseselt kokkupuutuvaid metallpindu on vähem. Santoku sobib kõige paremini igasuguseks hakkimiseks ja viilutamiseks: näiteks küüslaugu ja… Kartulitega on kiire Santoku. Santoku allapoole suunatud pea ei vigasta kätt nii kergesti kui tavaline kokanoa pea. 17 cm pikkune tera on piisav isegi kapsapea lõikamiseks. Valmistatud parimast roostevabast terasest. Ilus ja vajalik roosipuust käepide on Victorinoxi tõestatud ja traditsiooniline professionaalne mudel.
Omadused:
- Käepideme materjal: roosipuu – originaal Victorinoxi käepide
- Tera materjal: Dauphinox teras, mis on tõhusalt roostekindel
- Tera pikkus: 17 cm
- Tera kõvadus: 56 HRC
- Kaldenurk: 20°
- Valmistatud Šveitsis
Kvaliteetset köögiriista ei tohiks kunagi nõudepesumasinas pesta, vaid eelistatavalt pesta ja kuivatada kohe pärast kasutamist. Kõik lahused sobivad terendamiseks, kus nugade terad ei puu kokku teiste metallesemetega.