Kirjeldus
Santoku on Jaapani stiilis laia teraga kokanuga, mille lõikeserv kõverdub vaid kergelt, samas kui tera ots kõverdub järsult allapoole. Ovaalselt soonelised küljed muudavad lõikamise lihtsamaks ja viilud tulevad teralt kergesti maha, kuna toiduga on otseses kokkupuutes vähem metallpinda. Santoku sobib kõige paremini igasuguseks hakkimiseks ja viilutamiseks: näiteks küüslaugukartulite viilutamine on santokuga kiire. Santoku allapoole suunatud ots ei kleepu käe külge nii kergesti kui tavalise kokanoa ots. Tera 17 cm pikkusest piisab isegi kapsapea lõikamiseks. Valmistatud parimast roostevabast spetsiaalsest noaterasest. Ilus, needitud roosipuust käepide on Victorinoxi tõestatud ja traditsiooniline professionaalne mudel.
Omadused:
- Käepideme materjal: roosipuu – originaal Victorinoxi käepide
- Tera materjal: Dauphinox teras, mis on tõhusalt roostekindel
- Tera pikkus: 17 cm
- Tera kõvadus: 56 HRC
- Teritusnurk: 20°
- Valmistatud Šveitsis
Kvaliteetseid kööginuge ei tohiks kunagi nõudepesumasinas pesta, vaid eelistatavalt pesta veega ja kuivatada kohe pärast kasutamist. Kõik lahused sobivad hoiustamiseks, kus noaterad ei puutu kokku teiste metallesemetega.