Kirjeldus
Santoku on Jaapani stiilis laia teraga kokanuga, mille lõikeserv kõverdub vaid veidi, samas kui terapoolne ots kaardub järsult allapoole. Ovaalsete soontega terad muudavad lõikamise lihtsamaks ja viilud tulevad teralt kergesti maha, kuna toiduga otseselt kokkupuutuvat metallpinda on vähem. Santoku sobib kõige paremini igasuguseks hakkimiseks ja viilutamiseks: näiteks küüslaugukartulite viilutamine on santokuga kiire. Santoku kaldus ots ei kleepu kätte nii kergesti kui tavalise kokanoa ots. Tera 17 cm pikkusest piisab isegi kapsapea hakkimiseks. Valmistatud parimast spetsiaalsest roostevabast terasest noadest. Ilus, needitud roosipuust käepide on Victorinoxi tõestatud ja traditsiooniline professionaalne mudel.
Omadused:
- Käepideme materjal: roosipuu – originaal Victorinoxi käepide
- Tera materjal: Dauphinox teras, mis on tõhusalt roostekindel
- Tera pikkus: 17 cm
- Tera kõvadus: 56 HRC
- Teritusnurk: 20°
- Valmistatud Šveitsis
Kvaliteetseid kööginuge ei tohiks kunagi nõudepesumasinas pesta, vaid eelistatavalt pesta ja kuivatada kohe pärast kasutamist. Säilitamiseks sobivad kõik lahendused, kus noaterad ei puutu kokku teiste metallesemetega.